Informace o serveru
Číst diskuzi
Rozhovor - Minsk
|
|
Shifty |
Přidané 10.04.2025 18:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 712
Založený: 12.12.19
|
![]() "Som prekvapeny z toho ze som stale tu." Zdravím všechny čtenáře, děkuji, že jste si našli čas na přečtení mého nového rozhovoru. Dnes ke mně do studia zavítala osoba, kterou již na serveru nepotkáte ale i přes to je stále v podvědomí hráčů jako majitele kdysi největšího monopolu nemovitostí na serveru. Jedná se o Minska. Autíčkáře ze Slovenska, který se již od SuperPařby odpoutal a žije naplno svůj život. V minulosti již zájem o rozhovor měl, dnes mu dám možnost, bohužel až po několika letech od většiny událostí o kterých se dnes budeme bavit ale věřím, že nám bude mít co říct. Základní informace o zpovídané osobě: - Herní jméno: Minsk - Věk: 24 - Oblíbený job na SP: Terorista - Oblíbené auto: BMW E60 V10 Modrá - Shifty Bílá - Minsk ________________________________________________ Čau Minsku, jsem rád, že jsi na rozhovor se mnou kývnul, na serveru jsi se už nějakou dobu neukázal ale myslím, že v podvědomí hráčů stále jsi. V naší konverzaci jsi se zmínil o tom, že jsi již jednou před pár lety rozhovor chtěl, jen jsi neměl tu možnost. Vzpomeneš si na nějaká témata, které se v té době řešili, některé o kterých si myslíš, že by jsi v tom rozhovoru psal? Ahoj, tak na jednu stranu som aj vahal ale povedal som si preco by som nesiel na rozhovor na miesto co mi aj dalo vela dobreho ale aj zleho ale nebocme od temy kedze som kyvol na rozhovor. Ze som v podvedomi som necakal, no len pred par rokmi ked bol rozohovor kazdy si volal kamaratov alebo clenov AT ale niekdo ako ja co robil velky korporat nemovitosti (podnikov) ako sa mi podarilo aj po vzore par clenov AT co to robili len ja som to posunul na iny level a nasledne kvoli mne menili pravidlo lebo vo svojej podstate sa im nepacilo ako som to rozbehol a aj napriek tomu pravidlu to AT si veselo dalej porusovalo aj ked neviem ci to nebude v rozpore s pravidlami. Ale je to moj subjektnvy nazor tak nech sa to neberu osobne. Toto bolo tema NO1 co bola znama medzi hracmi a podla mna by bol aj z toho dobry rozhovor si myslim ale ked aj takto neskoro no ale 1 temu som ti tu uz nacrtol ale tych temat bolo viac ako moja minulost ked som bol uvodzovkach moc slusny alebo ked som bol v ere stokarstva za cim si stojim. Min. 1/2 gangstrov zo SP nvm klk tych normalnych z tej 1 polovici ostalo ale z tej blbej co beriem ostalo skoro vsetko no a ine veci co sa riesilo ale mozno sa postupne k tomu dostaneme, zavisi od otazok co si na mna pripravil no a zaroven dufam ze po rozhovore nedostanem ban 😄 ![]() Tak doufám, že k banu tenhle rozhovor nepovede, samozřejmě tu vše zmínit nemůžeme ale jsem otevřený jakékoliv odpovědi. Již jsi tedy nakousnul jedno téma, tak se tedy zeptám, na serveru jsi usiloval o nemkový monopol / impérium, pamatuješ si, které všechny nemky byly pod tvojí skupinou a jak si myslíš, že by takový monopol ovlivnil ekonomiku a fungování serveru? Tak to dufam aj ja no ten monopol sa skladal celkovo vtedy co mal server 122 nemovitosti (podnikov) tak nasa skupina disponovala pocas najvaciseho rozmachu 33 nemkami z daneho poctu mam pocit asi 20 lenze pravidlo bolo 3 na 1 hraca ale nikde nebolo pisane ze to nemoze mat iny hrac za moje peniaze a zisk si delit s tym ze mu budem platit ochranku a riesit obchodne veci a na tuto dieru som dokazal mat taky pocet nemiek ked chceme presne vsetky nemky dopatrat to uz lahke nebude ale viem dopatrat 21 nemiek co sme vlastili podla tabulky za klk sme to to nakupili a ake ponuky dostali na to na predaj ale keby to vypisime co vsetko sme maly tak by sa vela ludi cudovalo aky velky korporat sme maly. Myslim ze ekonomiku ovplvnit tak nedokazal kedze z misii a convojov a atd sa produkovalo vela penazi tak ci tak ale umelo vytvarene peniaze kupenim kreditov bolo asi tiez dost velka polozka vtej dobe som bol si dovolim povedat 1 z najlepsich ludi co sledovali ekonomiku samozrejme miliardy sa tvorili ale skryvali sa alebo nesli do obehu co znamena ze su niekde ale nerobia nic preto ludia kupovali domy nemky a pod veci lebo maly potencial rast lenze jak to nazvat proces inflacie peniaze nebahuju veci zdrazuju lebo kazdy ma vela len ked ty drzis nieco co ma dobru potencionalnu hodnotu do buducna tak preco to mas predavat lebo ti to prikazu alebo ta dunutia zmenou pravidiel ako cele to bolo o ponuke aku my dat samozrejme moja strategia bola aj nejake tie velky strategicke podniky vlastnit ale aj mensie ktory spolu vytvoria ako si povedal vkazi monopol alebo jak by som dnes ja povedal korporat ktory ti robi peniaze z toho ze ho vyuzivaju iny ale aj ty cize z casti zaraba sam a zaroven si drzi hodnotu. Cize a fungovanie servera to neovplivnovalo kedze sa nerobili prestrelene ceny u nas ako u inych ludi celkovo islo o podnikanie co malo vysledky a niektorym sa jeho level nepacil a hovorili ako som neni ochotny nic pustit co nikdy pravda nebola aj ked som hovoril ze nepredajne ale islo o to dat dobru ponuku a nie posluchat tych ktory vedia tiez ako funguju nemky a chcu ta zrazit na cene a pockat si drzanim danej nemky a nasledne predat zo ziskom ale najcastejsie som chcel robit obchody formou vymeny a doplatku a dostavat sa ku dalsim nemkam niekedy to neboly vyhodne pre mna ale po case sa ukazali ze boly a aj ked som lutoval tak nakoniec ukazalo sa ze na konci to bolo dobre rozhodnutie. Takze tie kecy ako ovplinit ekonomiku alebo fungovanie tak z casti som rychlejsie poukazal na jej chyby ale tym ze to je trosku na prikald realneho zivota fungovanie tak to aj trpi na inflaciu ktora vzdy bola problemom serveru ako aj nasom normalnom svete len tu aspon trosku v ramci demokracie a pravnom state ktory funguje normalne ti len tak majetky nebudu brat ako to robili komunisti alebo diktatory k comu by som prirovnal boj proti mne ktory robil biznis ktory robil vysledky sam so sa aj snazil navrhnut aj formy inej meny ako biznis formou irl akcii a atd len to mam pocit ze nepreslo alebo nebol zaujem nebudem klamat ale ked ludi bude zaujimat tak hlavne podniky ktore maly statut nepredajny koli stragickej vahe. Patrili mezi ne napr: LETISKO LS, AMMUNATION 28, STADION SF, ZELENA REKLAMKA, REDSANDS TUNIG, TELOCVICNA LV, PUMPY IDLEWOOD, VYCHOD LV, EMERALD ISLE, FLINT COUNTY. PAK TROJICA HOTELOV V SF EMPIRE CHINA A BIFFIN (Monopol SF) A LODE BS. Ale pry tychto nemkach aby sli na vymenu by musela prist zaujimava ponuka za ine podniky aby sme boly ochotny toto menit ale dalsie mensie nemky sme aj kupovali koli tomu ako si pamatas sme boly teraci cize sme robili by som nazval bojovu robotu takze hotely a tuningy vsade po mape bola pre nas plusova zalezitosti pri operovani. Ked sme viedli bitku s vojakmi ale maly ovela lahsiu sancu sa predat dokonca si dovolim povedat ze skoro cely fort carson sme maly kedze nad nim sidlila nasa firma legenda Combat18 a dalsia spriatelena firma zas kusok od letiska nevade ACAB tiez legenda tak sme maly koli tomu skoro cele EL Q ak nie cele nechcem klamat ale to neboly podstatne nemky ako bol aj Beyside TUNING PIZZA a BURGER Shot alebo obchody s oblecenim Vicitm a SUB URBAN a DIDIER SACHS PRO laps ktore sa aj tak trosku dostali aj do predaju. Skratka vsetcko co na serveri sme chceli mat ako sluzbu sme maly vlastne podniky. A preco ne tak je to koli tej polke gangstrov aby zas nevytahovali stare hovna aby si mohly dvihat tie ega a trosku robili zo seba nieco aj ked su pri tom obycajne hovna ktore za monitorom vedia sekat ale vonku sa pozre do zeme alebo inak povedane velke reci skutky ziadne z casti aj ja som ich mal ze by som im najradsej na*ebal no niekedy ta dialka za to nestoji ale keby na to doslo a sekal by mi frajera by dostal. Ja osobne sa dnes smejem ked sa hadam s clenmi Policajneho zboru slovenskej republiky a klk X mi kricia nech sekam frajera aby ma zrazili a ja sa im smejem veselo do huby ci na zraze ked ma chytili za pyrotechniku mi hovoril nech sekam frajera a ja ze ja viem co som spravil kolko je pokuta a fizel drzal hubu a dal mi pokutu a ked mi dal otazku ci mi to stalo za to tak som mu povedal ze hej stalo a ze by som to urobil znovu a ten jeho zamrzuty pohlad stal za to alebo ked ma sekli dopravaci ze som im pustal "zakazanu hudbu " pri oknach v aute tak mi riesil vsetky doklady a stav auta a nenasiel nic mal nervy hudbu dokazat nevedel tak trosku som mu povedal ze nech to vzda ze mozno nabuduce a nebol nadseny a nakonci som zistil ze som smial jednemu z velitelov dopravnej policie. Alebo ked mi policajt povedal na illegalnom zraze v Bratislave ked som si zaparkoval na travu pri parkovisku kde sa konali drag race a tom si sadol stresne okno ze ci mi je parkovisko male a ja na daneho policajta som odvetil ze ked mu to vadi ze mu to pre jeho pokoj na dusi preparkujem ale ptm som mu aj povedal ze za toto je plateny z mojich dani aby chodil buze*ovat pracujucich ludi alebo studentov miesto toho aby pomahal a chranil na to zavrel hubu a odisiel len cakam kedy ma niekedy zastavy aby si vyrovnal svoj ucet so mnou. ________________________________________________ Píšeš tedy, že většina z toho byla placena z tvojí kapsy, jak jsi vůbec vydělal peníze na tolik nemovitostí? No tak tomu jak som hore uz uviedol islo o kredy a kde som zarabal love na kredity aby sa mohly nemky kupovat fuu tak studoval som takze brigadky to istili z casti ale aj ine trosku bokove veci ktore neni potrebne hovorit ale uricte viem povedat ze s drogami som nerobil kedze ako je to lahky zdroj prijmu ale nikdy nevies keby padne ta klietka a ides na peknu niekolko rocnu dovolenku. ________________________________________________ Takže většina použitých peněz na nemovitosti byla z kreditů, které jsi nakoupil jestli to správně chápu. Peníze z jobů a dalších aktivit na serveru v tom roli nehráli? Spravne povedane ale z jobu tiez hrali rolu ako aj z inych aktivit ked su sa nemky predavali a tak sluzili na nakup dalsich nemiek pripadne nejakych tych vil 😄 ale zas som musel aj samemu sebe dokazat neni o to stale aby som daval IRL money do hry ked viem ze cast si dokazem aj sam zarobit ale ne tak rychlo to mat ako ked dam IRL. ________________________________________________ Vzpomeneš si, nebo jsi schopný dohledat, která z tvých nemovitostí tě stála nejvíce peněz? Tak to si pamatam bol to prelomovy nakup a bola to Zelena Reklamka a bola to nekrestanska kupa na ktorej som zo zaciatku bol - ale REKLAMKA bola 1 z tych top nemiek co si mohol realne kupit a po nejakej tej dobe vo finale ta kupa bola po case top nakup presnejsie som za tu v tu dobu dal v nemkach kreditoch a hotovosti 19.5 MLD a po 2 mesiacoch ze som dal prec nemky ktore zarabali 4x tlk zas tak hodnota investicie narastla ze dosla ponuka na 30 MLD v kreditoch co som odmietol lebo ked raz chytis 1 z TOP REKLAMIEK to je nieco co nepredas jediny vymenis za nieco co ta bud posunie alebo ti zarobi vyrazne viac ale aj s vysokym doplatkom z druhej strany. Ale v tej dobe to bolo zname ako 1 z najvacsich obchodov roku. ________________________________________________ Byla nějaká nemovitost, kterou se ti nepodařilo získat i přes to jak moc jsi ji chtěl? Nebo jsi měl vše co jsi si přál? Prekvapim ano bolo a to uz hlavne skor vacsina koli monopolom to nechcela predat jednalo sa o dostihy a salony sportovych aut ale najviac som sa snazil o kasina ktore nikdy nevysli aj ked ku 1 mu som sa skoro dostal lenze vo finale nepadlo do ruk a v uvodzovkach ho kupil kamarat clena na AT za smiesnu sumu 200mg vraj ale nikdy som tomu neveril len zakryval veci ako ja aj ked som ja priznal svoju kontrolu nad danymi nemkami co ten clen AT a dalsi nenabrali odvahu sa priznat ako ja ktory hral vzdy ferovo a s karatami vonku co iny si myslim ze do dnes nedokazu. ![]() Dobře, moc ti děkuji za obsáhlé odpovědi, přesuneme se od tématu nemovitostí k jinému. Zajímalo by mě, zda se propojuje tvůj osobní život nějak se SuperPařbou co se týče kontaktů s hráči? Bavíš se s některými z nich stále nebo měl jsi snad s některým z nich potyčku v realitě? FUU dobra otazka v niecom prepojila no 😄 a kontakt hracov stale sa s niektorymi aj do dnes bavim ale sa stretneme neni s tym problem aj ked je par ludi ktorych by som rad zo SP videl znovu len neviem ako to mam brat ked sa casto vyhovaraju alebo neviem mozno mam na to nazor len nechcem ho takto hovorit ale s 1 osobou ma to dost mrzi stale ale co som jej povedal stale si stojim za tym a co sa tyka potycky tak tomu nastastie nedoslo aj ked s niektorymi by som povedal ze skoda ze nebola lebo by som ich aj rad vyzval do klietky niektore namyslene opice otazka je ci uz teraz jak trosku dospeli ci maju rozum alebo stale hovno v hlave a trapnu brokolicu na hlave 😄 ________________________________________________ Co momentálně děláš když už netrávíš čas na SuperPařbě? Angažuješ se v nějaké jiné hře nebo žiješ naplno svůj reálný život? Dobra otazka tak co sa tyka hier sem tam si zahram RPcko FIVEM alebo CSKO ale skor sa venujem IRL zivotu. Viac nejak nenapadne sa posuvat k nejakym veciam by som a mozno to bude ze zas budem IRL podnikat ako davnejsie som to 2x skusal raz som mal agenturu na brigadnikov co celkom dobre slapala len sa stala 1 vec v zivote a stratil osobu ktoru som miloval tak som to nedokazal robit s takym zapalom kedze motivacia co som mal makat aby som sa vedel postarat o vsetko a bez toho aby niektory ludia nemuseli robit ako mulice no bohuzial ma to zlomilo na 3 roky a do dnes je to tema ktoru tu nechcem otvrat ty co ma poznaju osobne vedia o com je rec ale viem ze som vtedy prisiel aj o vodicak a kontatky a plno dobrych ludi. Ptm mi vratili som zacal robit posmesne to poviem kuriera ako Love dobre boly len chcelo to zmenu a ptm normalne roboty kde som makal otrok a popri tom otvoril s 2 kamaratmi Restauraciu no len koli rozbrojom medzi 2 kamaratmi co vidieli medzi sebou tak restauracia krachla nam no co uz ale teraz som rad ze nerobim uz ako otrok a pomaly si hovorim ze otvorim nejaky novy biznis a zacnem znovu irl podnikat cize v podstate viac sa snazim zit zivot naplno aj ked ma uz asi nic nedokaze naplnit ako davnejsie ked som citil stastie a realne sa mi v to obdobie darilo no teraz ma nenanplni nic stastim ani peniaze ani luxusne auta a to som ich vela soferoval od kamaratov alebo mal pozicane 😄 Ale take hoby co mam a drzima je chodenie na ILLEGALNE AUTO ZRAZY na SK kde mam trosku svoje meno na SK SCENE a vdaka par dobrym stretutiam mam spoluprace s Madarskymi skupinami ktore si ma volaju na svoje legalne akcie aby som organizoval show ktoru normalne nezazijete a teraz taku 1 velku sa chystam a vola sa to TUNING IDIOTS 4 a bude to na letisku pri jazere Balaton a mozno zavitam aj na CZ scenu robit show Illegalne kedze Skupina VOHUL TO ide na SK robit s par mojimi kamaratmi velku akciu na SK a tam sa tesim ze sa s nimi stretnem osobne ale co sa tyka zrazov tam by som vedel. Hovorit vela co som pozival ale aj pocas SP ked som chodil po vonku a robili blbosti a som prekvapeny z toho ze som stale tu. 😄 ________________________________________________ Nebýt toho zlomového bodu o kterém jsi psal, myslíš, že by jsi na SuperPařbě hrál dodnes nebo tě hraní už přestalo bavit? Ach tazko povedat, ale hlavne to za to mohlo viac veci diktatura AT a ich hranie sa na komunistov v tej dobe a ptm banda prijetych ko*otov ktory oje*avaju vsade kde chodia a vytahuju stare pi*oviny aby sa ukazali zaujimavy a ked volaju na pokec tak dobre jak ja aj oni vedia ze oje*avaju samych sebe trubice poje*ane no takze ale hen ten zlomovy bod bol hlavne cerisnicka po diktatorskej AT vlade ze mi znicili moje podnikanie na SP co ma bavilo a pri tom aj plno penazi sa davalo hracom kupovalo dokonca som z toho podporoval novacikov a aj tak mi to znicili tak mi sami znechutili SP a ptm henta je*nuta banda no takze tak no neviem ci teraz by som mal na to chut. Davnejsie som si robil multi ucty aby som mal od nich pokoj no a ptm som si povedal ze uz ma tu nic nebavi legenda konci a odisiel som sem tam ako pozrem web ale aj tak tam neni nic zaujimave a uz vidim po tomto rozhovore kto bude prvy komentovat aby ukazal si ego miesto toho aby sa dokazal chovat ako normalny clovek co ma v hlave veci OK a dakujem ze teraz mi povies ze vies tu trosku cenzuruovat doteraz som sa snazil byt slusny 😄 ________________________________________________ Co je taková nejšílenější věc, kterou jsi zažil za poslední dobu? Fuu dobra otázka ale ako je ich viac ale v poslednej dobe asi začiatok tohto roku by som povedal ale také dačo silne poslednú dobu moc neni dávnejšie keby sa opýtaš by bolo viac ako si po mna jedno ráno prišla ku mne domov kriminálka a atd proste keď som robil strašne ****viny. No teraz skor som zamerany na ine veci ako som hovoril illegalna auto scena tam casto pohybujem na SK a onedlho budem aj v CZ teraz nejake tie urbexy aj chodim a uvidime co noveho bude ale hovorim si ze chcem zas riesit nejake to podnikanie tak dufam ze ked to vide ze sa bude tomu darit ale nedavam tam velke ciele a velke oci lebo to ked spravim tak osobne si myslim ze budem dost riskovat takze nejakou rozvahou ist na to musim no. ![]() Dobře, to byla poslední otázka, kterou jsem na tebe dnes měl, já ti moc děkuji za obsáhlé a zajímavé odpovědi a že jsi do rozhovoru vůbec šel. Na konec se klasicky zeptám, máš nějaké motto nebo radu, kterou by jsi všem čtenářům rád předal? Tak ja som tiez rad ze si niekto na mna spomenul uvidime ci po rozhovore nedostanem ban za nazor ale ako vela veci co keby poviem tak by boly dost na hrane s pravidlami aj ked su to pravdy ale s tym neurobime nic a co sa tyka motta tych je viacej ale najznamensie by som povedal ze vzdy Pod lampou je najvacsia tma. 😄 ________________________________________________ Tak a milí čtenáři, dostali jsme se až na úplný závěr tohoto dnešního rozhovoru, já doufám, že jste si ho užili a já děkuji Minskovi, že moji nabídku na rozhovor přijal a mohli jsme si po pár letech společně popovídat. Taktéž děkuji erovi za vnuknutí nápadu na tento rozhovor. Jak jsme se mohli dozvědět, tak se na SuperPařbu již nejspíše nevrátí a jeho plán mít co nejvíce nemovitostí již dávno skončil kvůli hodně zvratům a osobním věcem. Avšak nyní dává vše do toho aby si ještě užil zbytek mládí s kamarády a u svého koníčku a tak to má být. Já vám děkuji za přečtení a vidíme se opět příště! ![]() |
|
|
asthenic |
Přidané 11.04.2025 00:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
tie ILLEGALNE AUTO ZRAZY organizuje Zdruzenie majitelov roz*ebanych ojnicnych lozisk? |
|
|
Czech_ |
Přidané 11.04.2025 06:12
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2450
Založený: 02.12.18
|
Minsk a jeho legendární řetěz![]() |
|
|
EM1N3M |
Přidané 12.04.2025 19:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 534
Založený: 08.01.16
|
Hej no spomínam si na ten "monopol" nemky typu bufet , dinner , colinas hotel atd . Rozhovor fajn dočítal som, ale musím povedať že odchádzam s pocitom že som viac menej čítal fikciu ako príbeh založený na pravde. Nuž nevadí však na internete sa každý môže prezentovať ako "ganster" alebo "Elon Musk".
|
|
|
Minsk |
Přidané 14.04.2025 20:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 315
Založený: 10.12.16
|
Hej no spomínam si na ten "monopol" nemky typu bufet , dinner , colinas hotel atd . Rozhovor fajn dočítal som, ale musím povedať že odchádzam s pocitom že som viac menej čítal fikciu ako príbeh založený na pravde. Nuž nevadí však na internete sa každý môže prezentovať ako "ganster" alebo "Elon Musk". Ahoj Dakujem ze rozhovor hodnotis ze fajn ale nepovedal by som ze v ramci hry veci boly zalozene na fikcii ako hovoris a nemky typu bufet to az tak neboli vyrazne vacsie od nejakych tych tuningov pump v LV ale aj v SF tak aj letiska reklamka ako aj ammunation ale aby si chapal aj slabsie nemky a pracoval s nimi treba mat aj tie ale to dava zmysel za mna a rozsirit to vie celkom znacne specktrum v ramci cien co sa mna osobne tyka tak ja nemam potrebu sa nieco hrat ako niektory miestny frajeri ale budiz ale celkovo na niektore veci mame rozdielne nazory takze tak ale dakujem za nejaky objektivny nazor aj ked je mozno dost veci v com mame rozdielny nazor ale aj ine veci len myslim si ze je zbytocne tu viest vymeny nazorov koli pixelom ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
8 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!