Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

League Of Legends Problém
RavenSK
Po týždni som zapol lolko (League of Legends) zapne patcher, dám Play/Hrať, ukáže sa mi ikonka League Of Legends, chvílu tam ostane, a potom že PvP.net Karner prestal pracovať. Nejaké rady?
Mikull
Klikni na ok a pusť lolko znovu.
RavenSK
Citácia
Mikull napsal:

Klikni na ok a pusť lolko znovu.

Nefunguje to už som to skúšal, do patchera ma to pustí, ale dalej nie, ešte teraz skúšam jak je v patchery opraviť, tak uvidíme, keby nie tak čakám ďalšie rady :D

/Tak nič tá oprava nepomohla.
Upravil RavenSK dňa 09.05.2014 15:19
DrateK
Běž do C:\Riot Games\League of Legends\RADS a smaž složku solutions. Bude se ti hra znovu patchovat a možná to pomůže.
RavenSK
Citácia
DrateK napsal:

Běž do C:\Riot Games\League of Legends\RADS a smaž složku solutions. Bude se ti hra znovu patchovat a možná to pomůže.

Skúšal som nepomohlo, screen toho čo mi to vypíše keď sa to načíta po 10 minútach:
img.tpx.cz/uploads/LOLERROR.png
DrateK
Zkus vypnout antivir popř. dát lol do vyjímek.
RavenSK
Citácia
DrateK napsal:

Zkus vypnout antivir popř. dát lol do vyjímek.

Nepomohlo, skúsil som vypnúť aj firewall, reinstal, stále nič, len mi je záhadou keď pustím patcher, 10 minút mi svieti v procesoch, nejde ani vypnúť, po 10 minútach sa zapne a vyhodí ten maestro error.

Inak neviem či to pomôže, ale lolko mám na externom hard disku.
DrateK
Zkus to podle tohodle.
RavenSK

Jo, spravil som aj to, fungovalo to po prihlásenie, po prihlásení to spravilo zase.

/
Spýtam sa takto, ako nadstaviť práva pre súbory aby sa mi ukladali na e hdd, občas keď som tam chcel sťahovať, pýtalo si to povolanie, lenže keď som to dal do zložky na e hdd, tak nič nepýtalo, viem že nejak cez vlastnosti.
Upravil RavenSK dňa 12.05.2014 22:08
asthenic
To si mal na začiatku hodiť na ten disk.
RavenSK
Citácia
funnky_ napsal:

To si mal na začiatku hodiť na ten disk.

Som to tam rovno inštaloval, neviem či je problém v notebooku, lebo keď som to skúšal na inom, tam to šlo v pohode.
asthenic
Akože si mal externý pripojený na NTB, dal si inštalovať na ten HDD a aj tak Ti to hodilo do NTB?
RavenSK
Citácia
funnky_ napsal:

Akože si mal externý pripojený na NTB, dal si inštalovať na ten HDD a aj tak Ti to hodilo do NTB?

Externý som mal pripojený do NB, inštaloval som na externý, týždeň som to nezapol, po týždni som to zapol a už to nejde, lenže keď som externý zapojil do druhého notebooku, tam to zaplo v pohode.
asthenic
Tak Ti je jasné, kde je problém. Skúšal si zapojiť do iného USB ?
RavenSK
Takže takto, asi to je v notebooku, lebo mi tu nespustí 80% hier, pred týždňom všetky išli v pohode, ale teraz mi nejde nič (lolko, hearthstone, atp.), vždycky keď si niečo vyhladám o tom errore čo mi hádže na tých hrách, píše sa tam niečo o antiviráku, alebo firewalle, (Respektive keď sa chce tá hra updatovať, pripojiť k nejakému serveru) vyhodí to error, všetky tieto hry mám na Externom Hard Disku, také GTA mi spustí, aj Dotu aktualizuje v pohode, ale keď chce aktualizovať, napríklad to lolko alebo battle.net vyhodí error, nejaké rady?
Prejdite na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
4 Hlasov
10%
Gangy
15 Hlasov
38%
Klany
2 Hlasov
5%