Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Grizzly » vizitka
Xkol
Zase si si na***l do huby čo už.
andyyzz
Nerikejte mi ze je tu dalsi admin :@.
Nicmene se mi zda ze do AT zapadas. Hrac jsi taky v poho.
SmouKy_
Po 45454 admin :D No co ti k tomu mam nasat gratuluju no :D

Jinak vizitka v pěkná hráč/admin dobrej a díky že jsi mě učil ve photoshopu ;)
Czipisek
Top člověk, kterého jsem tady poznal. Těch provolaných hodin na skypu, propařených hodin na SP, sranda jak měla bejt, třeba se ještě někdy potkáme a celý to zopakujeme. Mám Tě rád brácho! Smile
Sotasek
Super vizitoš, super hráč, super admin !!! Smile
WOLIX
hej brichta určo sem ti tu psal ale nechce se mi to hledat,brouzdam kdo si na mě vzpoměl a nezapoměl,ale každopadně vime svoje kamarade Smile nezapomina se! ;) přijdu se zase podivat a jednous snad naposledy ještě vratit Smile)
Ruda
Wolix hlavně že každýmu šaškovi vizitku komentuješ(ano narážka na tebe Grizzly!! ) a na mě pořád zapomínáš. Už tě na serveru nebudu zdravit.
Grizzly
Citácia
Czipisek napsal:

Top člověk, kterého jsem tady poznal. Těch provolaných hodin na skypu, propařených hodin na SP, sranda jak měla bejt, třeba se ještě někdy potkáme a celý to zopakujeme. Mám Tě rád brácho! Smile

Běž se najíst, j**e Ti. :D:D:D:D:D

Každopadně všem děkuju za okomentování a napsání názoru, vážím si toho (hlavně od Tebe, Rudo). Smile
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Czipisek
[img]http://i.gyazo.com/141979be866483c9be2ec1d4c0d70eef.png[/img]

Prostě top brácho. :D:D:D:D:D
DenisWeisz
Grizzly, nejčastější můj protivník v GR :D Jo, seš srandista jak svině co tě tam tak vidim, asi největší pohodář :D
Koval
Rešpekt pred tebou, jeden z najväčších šéfov na servery. Boss
Fellaz
Jsem starší přesně o měsíc.*JSEM VÁTĚZ JOO*
Ty jsi 6.9. 98, já 6.8. 98. :D
6. Jsou prý narozeni nejlepší raceři. :D :D
Jsi jeden z nejlepších lidí na SP, které znám. :D
Stejně se pořád směji jak jsme se hádali v té stížnosti.. :D
Na to budem za pár let pěkně vzpomínat. :D
Yamamoto
Super člověk, jeho výlevy jsou časem k sežrání :D kolik srandy jsem si s tebou užil na tsku :D admin určitě rozumný a dá se s ním řešit cokoliv. Jsem rád že jsem tě poznal.
Ruda
Víš sám jaký to mezi náma bylo dřív, jde tu krásně vidět, jak se časy mění. Změnil jsem na tebe kompletně názor a jsi jeden z nejvíc v pohodě hráčů na SP, stejně tak i admin. Taky si byl super gang kolega a nelituju těch provolanejch hodin. :D
Grizzly
Koval - nápodobně. :D
Fellaz - však to je jasné. :D
Yamamoto - díky moc. :D
Ruda - stejně tě nesnáším. :D:D Ale ne, taky jsem na tebe změnil názor, z horšího ještě na horší. :D Díky moc.
Patas26
Pamatuji si tě za starých časů,jeden z nejlepších hráčů.jen tak dál.Jinak pěkná vizitka.
Patas26
Pamatuji si tě za starých časů,jeden z nejlepších hráčů.jen tak dál.Jinak pěkná vizitka.
ivanuska889
Vizitka je pekná pestrofarebná. Čudujem sa aké pekné vizitky tu robia hráči Smile
Grizzly
Díky moc. Smile
Teczka83
Stará garda. No škoda že už nepokecáš tak jako dřív Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku