Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Právníci LV
Shadyyy1
Barty - Bylo fajn tě mít ve firmě, sice to bylo jen na chvilku, ale pamatuji si, že byla sranda:D Jinak děkuju za pochvaluPeckaaaa

POZITRON - Děkuju, klidně se někdy stavDáme si jedno nee?
DanyaS
Firma s výbornou minulostí, nevím jak to je teď, ale hlavní je pro mě, že firmu neprodáte. Vedení snad v pohodě tak uvidíme jestli to neprodáte :D
GL s firmou!
Gameluner
Citace
Shadyyy1 napsala:

Gameluner, Spidzeroovec -

Díky kluci, opravdu jste mě potěšili a doufám, že se u nás někdy objevíte!Peckaaaa

Na chvíli určitě, ale na dlouho už ne, full body mám, a můj cíl bude lékař, ne právník Smile
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Shadyyy1
Danyas

- Tak doufám, že výborná pověst bude pokračovatSmile Nemám v plánu to prodávat, jen doufám, že bude dostatek času v maturitním ročníkuNaštvaný:D Jinak díkyPalec nahoru
NIGHTMARE
Zdar

Firma vyzerá v pohode :D Ale čo sa dá čakať bol raz u teba v právnikoch SF ale to bolo už dáaaaavno tak nepochybujem že aj tu v lv nebude taký dobrý kolektív :D. Dobrá firma :D Pekná majitelka :D No čo dodať :D Dúfam že sa rád k právnikom stavím :D Nech ti firma vydrží *JSEM VÁTĚZ JOO*
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Shadyyy1
Čau čau,

díky za komentář, potěšil měSmile Určitě se někdy stavGood job!
Nosferatu
Velice hezká vizitka. Smile Popravdě jsem rád, že firmu máš ty. Hlavně proto, že ti vydrží a nebude se prodávat co 14 dní.
Tak ať se daří i nadále.
I kill people and I like it
Shadyyy1
Moc děkuji Nosfe, vážím si tvé pochvaly a můžu to potvrdit, protože firmu opravdu neplánuji na dlouhou dobu prodat.Palec nahoru
Skylake
Ahoj,
vizitka je povedená a přehledná, takže super. Vždy když jsem dělal právníka, tak jsem chtěl k vám do firmy, ale bohužel byla vždy plná a neměl jsem šanci tam nikdy být. Ale určitě se pokusím tam někdy zavítat, až mě pustí taxikařina, snad to vyjde :D Hodně štěstí s firmou! Smile

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
Shadyyy1
Děkuju za pochvaluSmile Jo, to je pravda, někdy jsme nahoře, někdy dole.. Teďka platí bohužel ta druhá možnost, takže by se místo určitě našlo:D
GaToo_BoTaS
Jsem ve firmě krátce, ale vedení je opravdu v super, komunikuje pomáha, a tak to má být. Vizitka je krásně zpracovaná nemám co dotat.
Shadyyy1
Děkuju ti, já jsem ráda, že jsi u nás!Smile Tak doufám, že se chvilku zdržíšDáme si jedno nee?
Kacka
V této firmě jsem kdysi byla a nemohla jsem si stěžovat takže do začátku to bylo super.Smile)
Shadyyy1
Kačko, děkuju za pochvaluSmile Byla jsem s tebou ve firmě moc spokojená a myslím, že jsme si i rozuměly, tak doufám, že k nám ještě někdy zavítášPeckaaaa
evry
Ahoj vizitka pěkná.Snad ti firma vydrží a bude se dařit.Někdy možná zavítam,ale právník není job,který mě bere.:D Myslím,že Jhin už dlouho nevydrží,včera šel ke mě do firmy na Yakuzaka.:D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
Shadyyy1
Ahoj, děkuju za komentářSmile Jo, to jsem si bohužel všimla, na moc dlouho to nebylo..:D
Kacka
Shady, určitě někdy jo Smile Taky jsem byla spokojená s dobrým vedením Smile Díky moc.Smile
As3
Vizitka nádherná, majitelka uplně v pořádku, vidím že firma stojí na nohou, vedení vynikajcí, nemužu nic jiného než pochválit.
Pink
Ahoj,

vizitka po grafické stránce suprová, nemám jí co vyčíst, vedení i členové jsou fajn a jsem rád, že mohu být členem. Takže doufám, že firma ještě dlouho vydrží a neprodáš ji, hodně štěstí. Smile
Shadyyy1
As3 - Moc díky za pochvalu, jsem ráda, že ses chvíli u nás zdržel, určitě přijď zaseDáme si jedno nee?:D

Pink - Ahoj Pinku, my jsme rádi, že jsi u násSmile Děkuju a doufám, že u nás ještě dlouho vydržíšPeckaaaa
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů
25%