Informace o serveru
Číst diskuzi
DayRider - update 17.4.2025
|
|
DayRider |
Přidané 11.08.2017 20:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 177
Založený: 08.08.17
|
![]() \\\ Váš nick na serveru: DayRider /// Odehrané hodiny na serveru: 1777 Váš bankovní obnos: $369 369 Vlastním dům číslo: Momentálně jsem členem gangu: P'S A LOVE Můj oblíbený administrátor: VŠETCI SU UZASNI Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q, /kill ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: rally, bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závody Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Sandking, Cheetah, NRG-500, Savanna Hodnotím známkou práci administračního týmu: 3 ![]() Váš nick na webu: DayRider Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 145 Dle Vašeho názoru nejlepší screeny ze hry: meghabajt <33 ![]() je nase ![]() přihořívá, hoří ![]() soud ![]() divocinky ![]() ztraceni na moři ![]() Und das heißt Erika... ![]() ![]() ![]() gang autistů ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video z GTA SA: ožralej Popi ![]() Jméno: Jan Příjmení: xxx ![]() Datum narození: 18.2.2005 Věk: 20 Kraj: Jihočeský Kontakt: Proklik na profil Kolik mám zhruba kamarádů: Tolik kolik potřebuji ![]() Zaměstnání: Student Vzdělání: základní, střední Jazyky: Čeština, Angličtina, Polština, Španělština, ein bisschen Němčina ![]() Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči a kocourem Sexuální orientace: Hetero ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Bavící, upřímný ![]() Výška: 180cm Váha: 70kg Postava: Sportovní, štíhlá Barva očí: Hnědé Barva vlasů: Tmavě hnědé Brýle: Měl bych ale nenosím Vousy: Pomalu se rýsujou ![]() ![]() Kouření: Zkusil jsem ale nechci Alkohol Když je příležitost tak pivko Sex: Tak určitě ![]() ![]() Závislosti: PC, hry, fotbal, posilování, jídlo, hudba ![]() Zájmy: Počítače, sporty, auta, hudba Sport: Fotbal cca 13 let Literatura: Fantasy, Historické Hudba: Mám gramofon víš ![]() Zvíře: Kocour ![]() Moje motto: Nemám Životní cíl: Rodina, vila ![]() Co nesnáším: Pondělní rána Co miluji: Spánek a pokec u píva Oblíbená muzika: Rap, Qvosty Records Oblíbené jídlo: Pizza, smažák, celkově sýry Oblíbené pití: Kofola, Budvar 33, plznička Oblíbený film: 1917, Dva výtečníci Oblíbený seriál: Game of Thrones, House of the Dragon, Upright, HIMYM Oblíbená kniha: Na západní frontě klid Oblíbené oblečení: Pohodlné, černé a kšiltovky Oblíbená barva: Černá, modrá, červená Volové, kterým bych prijebal Aure Vojta tři šest a devět Filip tři šest a devět LSK App Popi Jenda pět a jedna Malý kin Ejdam Onlyy Legend ZaGz reinz RockeR Mindie Zoro Update log založení vizitky - někdy 2018 maybe změna nadpisů - 9.12.2019 změna nadpisů + přidané informace - 4.1.2021 update informací - 7.3.2022 update informací - 12.3.2023 update informací - 11.8.2023 update informací - 17.4.2025 // Děkuju že si došel až sem a doufám, že si se dozvěděl něco novýho ![]() Pokud si našel nějakou chybu, napiš mi SZ
Upravil/a DayRider dne 17.04.2025 23:40 |
|
|
KoLoB |
Přidané 01.01.2018 17:26
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1289
Založený: 05.11.17
|
Cauko, vizitka super, ty jednoduche nadpisy a krasne sladene barvicky, libi se mi 😂😂. Jako hrace te vubec neznam ale podle vizitky nejsi zadnej tupec, snad se casem pozname. Hodne stesti na SP a hlavne v realnem zivote! |
|
|
DayRider |
Přidané 25.01.2018 22:11
|
|
Citace KoLoB napsal: diky tobe taky ![]() ![]() jeste budu rozhodně předělávat Upravil/a DayRider dne 07.05.2018 21:50 |
|
|
MightyDaniel_ |
Přidané 08.05.2018 07:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Přehledná vizitka ![]() ![]() |
|
|
iloveyou |
Přidané 11.08.2019 21:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 199
Založený: 11.03.17
|
Dobry kamarat, legenda mojich firem, nech sa darí v živote GL |
|
|
Loly |
Přidané 12.08.2019 00:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 1148
Založený: 04.12.16
|
Ahoj, vizitka sa mi veľmi páči, síce je trochu tajomná ale to nevadí. ![]() ![]() ![]() |
|
|
DayRider |
Přidané 18.08.2019 22:23
|
|
Citace WeedMan napsal: Dík moc weedoš <3 Ty firmy stojí sice za hovno no ale... né sranda ![]() ![]() Citace Loly napsal: Díkes Loly, na vizitku už přidělávám další nadpisy, takže brzo bude určitě lepší. Na GR jsem měl asi jen dobrej den ale díky a dokuď mě to bude bavit, tak určitě budu jezdit. ![]() Upravil/a DayRider dne 18.08.2019 22:32 |
|
|
Arko |
Přidané 20.01.2021 19:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 247
Založený: 03.10.18
|
Nazdar ty legendo, díky moc za označení mega mě to potěšilo ,jsem také rád že jsem tě mohl potkat,a ještě v té době co SP byla trochu živá <3 NM nikdy nepadne ![]() |
|
|
BROXI |
Přidané 20.01.2021 20:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 70
Založený: 30.08.17
|
Veľký šéfko, som rád že som ťa spoznal, v Non Morte máme veľa dobrých zážitkov ![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 26.01.2021 16:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 12.07.17
|
Super vizitkoš. Taky se jmenuju Jan a taky mám 180cm. Myslím si, že máme hodně společného. GL V ŽIVOTĚ A HLAVNĚ NA SP, PROTOŽE TO JE NEJDULEŽITĚJŠÍ. |
|
|
Raske |
Přidané 13.03.2023 14:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 76
Založený: 11.12.22
|
Cením vizitku, jsem moc rád že můžeme být spolu za dobře jsi fajnový hráč a je s tebou dokonce i zábava. Miluju naše kovbojské předváděčky a celkově tě cením jako člověka jakej jsi pohodář. Nemluvně o tom jak jsi dobrý na GR a dá se s tebou jezdit bez žádných toxických narážek doufám že tady budeš ještě dlouho hrát ![]() ![]() |
|
|
Filip369 |
Přidané 12.08.2023 05:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 88
Založený: 08.03.21
|
Bomba vizitka povedla se ti a chvalim stálý update vizitky jen tak dál
![]() |
|
|
Vojta369 |
Přidané 18.04.2025 11:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 29.10.14
|
pod hrat majnkrafta blboune
Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
8 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!