Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
btdclan@destiny
destiny-
:: btdclan@destiny ::

( prihláška na móda alebo také niečo )

__________

Zdravíčko, po dlhšej neaktivite na serveru, ktorá bola zapríčinená tým, že na serveru som nemal čo robiť, sa mi dostala zámienka znova zavítať na server a po prípadnom prijatí na post moderátora server svoju aktivitu zvýšiť. Taktiež som si vedomý toho, že nie som 100% dobrým príkladom pre hráčov na serveru, ale bohužiaľ som bol obdarený jednou vlastnosťou, ktorá nesie názov "Čo na srdci, to na jazyku", takže som pre väčšinu hráčov nenávidený, lebo si poviem to čo chcem a nepozerám sa na to, či tomu človeku ublížim alebo aké to bude mať následky. Na svoju obhajobu ale musím povedať, že som človek ktorý veľmi rád pomôže, či už s obhajobou adminom, s grafikou na rôzne akcie, hráčom na serveru s rôznymi otázkami, preto si myslím, že za napísanie žiadosti nič nedám a skúsim svoje štastie. K úvodu by to bolo asi všetko, dúfam že som Vás zaujal a môžeme sa presunúť k žiadosti.

__________


:: Podmienky ::

Vek
Splňujem

Hodiny
Splňujem

Orientácia na webu
Splňujem

Znalosť módu
Splňujem

Vyjadrovanie
Splňujem

Kľudná povaha
50/50

Ban v suspecte
Nesplňujem

__________

:: Osnova ::

Server nick
btdclan@destiny

Vek
22

IP


Screen /info -> hlavní
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-0271713803783.png

Aktivita na serveru
Momentálne minimálna, po prijatí na post bude lepšia.

Herná náplň
Gang systém, nič iného ma nebaví.

Skúsenosti s gang systémom
Už x rokov sa venujem len gang systému, dovolím si povedať, že skúsenosti s gang systémom sú s porovnaním momentálných členov admin teamu, až na pár výnimiek, veľmi rozsiahle a mám tiež prehľad o tom, ako to funguje v gang systému. Takže s čistým svedomím môžem povedať, že po prijatí na post by som v tomto smere vedel pomôcť najviac.

Prečo práve ja?
Túto otázku som si položil tiež pri zakladaní tejto žiadosti, ale ak by som to mal v skratke zrhnúť, tak by som sa nazval "chodiaca databáza" cheatov na samp. Viem rozpoznať veľmi veľa cheatov na zbrane. Či už pluginov na sampfun, obyčajné cleo, injectnutý samp client, multihack s streaming overlayom mi nerobia problém a taktiež na druhú stranu mi nerobí problém zaučiť, možno mojich budúcich kolegov, ako rozpoznať veci spomenuté hore. Samozrejme toto je len hŕstka vecí čo existuje na samp, mohol by som tu vypísať ďalšich xy vecí, ale nechcem aby si niektorí experti zo sp začali dané veci vyhľadávať, nechcem podporovať cheating.

Skúsenosti s adminovaním
Skúsenosti s adminovaním už nejaké mám, ale nikdy som neadminoval na podobno módu, na ktorom beží momentálne SP, bral by som to ako ďalšiu skúsenosť a nemám problém sa adaptovať.


Niečo o mne
Myslím si, že na SP som už celkom známa firma, ale kto by ma nepoznal, tak sa rád predstavím. Volám sa Erik, pochádzam z východného slovenska, presnejšie z Michaloviec. Som strašne súťaživý typ človeka, preto mi spraví radosť akýkoľvek prísun z dopamínu, to si už mohli niektorí aj všimnúť. Najviac milujem keď si môžem zastrielať s niekym na letisku, na územkach, alebo si sadnúť ku niekomu na G a vystrieľať celý sultán čo sa pravé snaží zobrať dodávku. Možno je to trošku cringe, ale bohužial, to som ja a nezapieram to v sebe. Z tohto dôvodu som aj založil na SP klan "Bring Them Dead", ktorý bol jeden z najúspesnejšich CZ/SK klanov v rokoch 2020 až 2022 a reprezentoval som ním SP aj v zahraničí.

Aby som sa Vám predstavil aj ako človek, čo má reálný život a nie je len troska čo fetuje samp 24/7 pre kúsok dopamínu, tak už pár rokov sa venujem front web developingu, ktorý sa snažim zmeniť na svoj vlastný biznis. Pre ľudí ktorý nevedia čo to znamená tak ide o to, že tvorím dizajn pre webové stránky pomocou html a css, ale v poslednej dobe prechádzam na frameworky. Založil som si aj kvôli tomu vlastný brand ".shapeshifting", pomaličky ale isto sa mi darí. Pred necelým pol rokom som sa rozhodol na staré kolená venovať investovaniu, zatiaľ mám portfólio v zelených čislach, takže si dovolím tvrdiť, že to robím asi správne. Taktiež som oprášil svoju tašku do gymu a začal som sa zase aktívne venovať svojmu životnému štýlu,

Ak by niekoho ešte niečo zaujímalo, alebo by mal záujem o moje služby web developera, ozvite sa mi na discorde .shapeshifting


~ bella ciao ~

Domes
Čau,

řekl jsem si, že bude pro mě u tohoto náboru prioritou číslo 1 orientace v cheatech a to ty zvládáš parádně. Navíc nám aktivně pomáháš v řešení cheaterů na serveru, co je také jedno plus. Sice se občas neumíš chovat, ale jak jsme mohli vidět, když chceš, tak se chovat umíš. Souhlasím s přijetí do AT

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Nosferatu
Ahoj,
u tebe je rozhodování velmi těžké.
Já osobně s tebou nikdy jako s hráčem problém neměl za celé mé působení na SP a to se nezměnilo ani teď co jsem se vrátil.
Prakticky jsi furt stejný, mohu dát za pravdu, že upřímnost ti nechybí a že co na srdci to na jazyku taky ne.
Taktéž vím, že dokážeš hráčům pomoci v různých směrech, protože to tady znáš a toho si cením.

Co se týče žádosti, tak k tomu nemám co vytknout je obsáhla, je tam co tam být má a jsou tam i věci, které tam být nemusí.
Co se týče tvé dlouhodobé zkušenosti s gang systémem je samozřejmě +.
Tak samo obrovské plus je tvé orientování v cheatech, což by byl přínos a samozřejmě potřebujeme hráče kteří se v tom orientují, ale co mě odrazuje od toho je to, že cheaty si sám použil a ještě k tomu zde na SP.
To je velké mínus.
Vím, že si se přiznal a sledoval jsem to co se dělo, za to je to zase plus.
Ale i přesto sám víš, že jeden bod nesplňuješ a pro mě to je celkem zásadní bod.
Vím, že když spolu komunikujme a podobně, tak ti mohu věřit a však co se týče tohoto tam váhám.

Já osobně vím, že v určitých směrech by si byl opravdu přínosem a to velkým a také vím, že v určitých chvílích s námi spolupracuješ a s AT problém nemáš.
A však z mého pohledu ačkoliv nerad, protože jako osobnost s tebou problém nemám a rád s tebou pokecám, tak souhlasit nemohu.
Samozřejmě můj hlas ti cestu nezavírá a přejí ti ať to třeba klapne a pokud ano, tak budu rád, když mi ukážeš že jsem se spletl.
Zatím ovšem
Nesouhlasím s přijetím do AT.Špatný
Mine
Ahoj,

čo s tebou? Už iba to, že si si žiadosť podal, ma extrémne prekvapilo, vzhľadom na to, že aj ty sám vieš, čo všetko máš, naopak čo nemáš, čo spĺňaš a čo nespĺňaš.

Začal by som kladmi, ktoré v tvojom prípade vidím: Hneď prvý, a myslím, že aj ten najsilnejší, kvôli ktorému sa o súhlas dá zvažovať, je tvoja obrovská znalosť v každom smere zvýhodnení, ktoré sa dajú v našich podmienkach využiť. Svojimi znalosťami už teraz aktívne pomáhaš kolegom, čo je taktiež ďalšie obrovské plus zároveň aj pre teba samého, pretože minimálne v procese dokazovania a všetkých okolností okolo toho už máš skúsenosti nabraté.
Tu však musím skončiť s vypisovaním kladných, a prejsť na záporné stránky, ktorých nájdeme pomerne viac. Hneď prvá vec, ktorá viacmenej odráža všetko, čo tu v ďalších riadkoch napíšem, je tvoj suspect. V momente, ako si ťa ktokoľvek vylustruje, tam uvidí tvoj nedávny ban za cheating, a ak si ten zoznam posunie troška vyššie, tak tam nájde dokonca ešte aj druhý, a to všetko v časovom rozmedzí posledných 6 mesiacov, čo je v negatívnom slovazmysle celkom obdivuhodné. Je to dosť veľká prekážka, najmä ak sa na teba pozeráme ako na budúceho administrátora.
Pomedzi to je tam dosť veľa drobných, ale aj závažnejších prehreškov, najmä za nevhodné správanie, čo zas odráža tvoju miestami až veľmi tvrdú úprimnosť. Z osobného hľadiska tomu rozumiem a dokážem sa do toho vcítiť, úprimnosť mám osobne rád a komunikuje sa mi s takými ľuďmi podstatne lepšie, ale z pohľadu profesionálneho je to pre mňa práve v tvojom prípade jedna z veci, ktoré svietia jasnou červenou, pretože je to dosť prehnané. Ako administrátor si na toto zvyknúť do určitej miery musíš, v žiadnom prípade sa nesmieš nechať vyprovokovať a nesmieš štartovať pri každej jednej poznámke. Počítaj taktiež s tým, že všetky tie nemiestne narážky, ktoré ti prekážajú, sa vstupom do AT podstatne znásobia, každý tvoj krok bude pod drobnohľadom ako nadriadených, tak aj hráčov, ktorí sa ti potenciálne budú sťažovať na každé jedno nesprávne rozhodnutie. Ani v takých situáciách si ale nemôžeš dovoliť vybuchnúť, chladnú hlavu si musíš zachovať stále. Do určitej miery si síce chránený momentálne platnými pravidlami, ale to sú všetci hráči - to, čo je v určitej pomyselnej norme, sa riešiť jednoducho nebude môcť, aj keď to bude priamejší útok.
Viem, že sa správať dokážeš, keď chceš, avšak miestami mám pocit, že aj v situáciách, v ktorých by si sa vedel dusiť, sa radšej vyjadríš naplno a potom to vždy dopadá tak, ako to dopadá. Toto bude musieť prestať, spolu so všetkými ostatnými vecami vrátane niekedy až ľahostajného prístupu. To, že cheatovať už tiež ďalej nesmieš ani skúšať v súvislosti so zvýhodnením sa oproti ostatným, ti dúfam zdôrazňovať nemusím... Pevne verím, že pred podaním žiadosti o vstup si tiež tak ako my poriadne zvážil, čo chceš dosiahnuť, čomu sa chceš venovať a čo pre to budeš musieť urobiť.

Rozhodoval som sa veľmi dlho a výsledkom je odomňa v tomto nábore asi najdlhšie vyjadrenie, ktoré tu dakto dostane. Výsledok toho rozhodovania prekvapuje aj mňa samého, ale dostávaš moju dôveru, ako s ňou naložíš je tvoja vec. Ak by to nevyšlo v nábore tomto, tak ti naozaj neodporúčam vrátiť sa do starých koľají, ale držať sa aspoň minima z toho, čo som ti tu napísal. Napísal by som ti, že od teba potrebujeme otočku o 180 stupňov, ale nie: V prípade vážneho záujmu od teba potrebujeme otočku o 270 stupňov, tak, aby si sa nastavil do "umierneného" režimu a následne sa už ako člen AT so všetkým čo k tomu patrí z časti nasmeroval aj nazad, do oblasti, v ktorej sa aktívne pohybuješ a z ktorej skúsenosti v tíme potrebujeme.

Súhlasím s prijatím
Kacka
Ahoj,

nedávno si dostal ban za cheating, který si teda psal, že si si ho nechal schválně dát, ale to já osobně neuznávám. Tvoje chování se mi nehodí na tento post, pořád se s někým hádáš, nebo vyvoláváš hádky. Máš u mě jedno velké + že vidíš do gang systému, tím bys mohl pomoct, to já vím.
Ale moderátor se má umět chovat, já vím, že když chceš tak to umíš. ale k tomu rád porušuješ pravidla serveru bohužel..

Nesouhlasím s přijetím do AT
Patrix
Ahoj,
Viem, že si pomáhal AT a cheatom sa určite rozumieš akurát u teba je asi problém tvoja neaktivita a nedávny ban za cheaty. Čo sa týka správania tak ja s tebou som nemal asi nikdy najmenší problém.
Bohužiaľ aktuálne teraz to vidím na nesúhlas.

Nesúhlasím s prijatím Špatný
Shadow__
Zdar,

Na serveru hraješ už dlouho, takze mod budeš určite znát, do cheatu a gang systemu se vyznáš, což je potřeba. Jen pokud dostaneš šanci tak se nehádej.

Souhlasím s přijetím do AT
img.tpx.cz/uploads/vezniadminjaily.jpg
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
5%
Nábory
9 Hlasov
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15